1. Home
 2. Informatie
 3. Schoolinformatie
 4. Informatiestroom

Informatiestroom

Informatiestroom op Het Kompas

 

Door het jaar heen ontvangt u heel wat informatie van ons. Die stroomlijnen we op een paar manieren. Zo blijft u steeds duidelijk op de hoogte van het reilen en zeilen op school. Even op een rijtje:

 

 • Klasbord

  Via de leerkracht kunt u zich aanmelden voor Klasbord. Dit is een gesloten omgeving  (enkel voor de ouders uit de groep waar uw kind in zit)  waar de leerkracht berichten, foto’s of filmpjes van de klas op plaatst. U kunt dit als ouder direct bekijken via de Klasbord-app of via de Klasbord-website.
 • De website

  U vindt op onze website (www.bskompas.nl ) informatie voor grote en kleine mensen; o.a. belangrijke data, links en foto’s van allerlei activiteiten op en rond de school. Daarnaast staat de nieuwsbrief op de site.

 

 • De Nieuwsbrief 

  De Nieuwsbrief komt iedere vrijdag digitaal uit. Deze wordt naar de ouders per mail gestuurd. In de nieuwsbrief  staan nieuws, oproepen, informatie over de aanwezigheid van collega’s enz.  De nieuwsbrief staat ook op de website www.bskompas.nl.

Alle losse brieven (nog op papier)  proberen wij zoveel als mogelijk op vrijdag mee te geven. Als het goed is dus geen losse briefjes tussendoor meer.

 

 • De kalender

  In deze kalender staan alle belangrijke data van de  activiteiten van de  school. Misschien dat we in de loop van het jaar nog iets toevoegen, maar dat hoort u dan van ons via de website.

 

 • De Schoolgids

  In de schoolgids gaan we wat dieper in op de inhoud van onze school. Onze visie, onze werkwijze, enz. Deze schoolgids passen we jaarlijks aan. Deze is ook te vinden op de website.

 

We hopen dat u op deze manier voldoende informatie krijgt. Mocht u toch iets missen dan horen we het graag.