1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Vertrek juf Patricia

Vertrek juf Patricia

vrijdag 11 juli 2014

Geachte ouders/verzorgers,

 

Juffrouw Patricia (groep Goud) heeft besloten om per 1 augustus 2014 te stoppen met werken op Het Kompas. Juf Patricia heeft samen met haar man een eigen bedrijf. De zaken gaan zo goed dat er behoefte is aan extra inzet. Nu juf Patricia niet meer voor de klas zal staan volgend schooljaar kan zij zich volledig wijden aan ondersteuning binnen het eigen bedrijf.

 

Juf Patricia is acht jaar geleden begonnen op Het Kompas. En heeft sindsdien met veel plezier invulling gegeven aan haar werkzaamheden. Echter, de combinatie van haar werkzaamheden op school en de groei van het eigen bedrijf maakte dat er weinig tijd meer over bleef voor allerlei belangrijke zaken zoals haar gezin. Met het nemen van deze beslissing creëert juf Patricia tevens weer meer tijd voor haar man en kinderen.

 

Wij hebben alle begrip voor haar beslissing, maar zullen haar als gewaardeerd collega zeker missen. Velen van ons kijken terug op een lange periode van fijne samenwerking met haar.

 

Namens het team wil ik juf Patricia hartelijk bedanken voor haar inzet op onze school. Tevens wensen wij haar alle succes toe in de toekomst met haar eigen bedrijf.

 

Kees Mouwen.

Terug naar overzicht Pagina afdrukken